AKTUALIZUJEME: Při nehodě u Chban se zranili tři vojáci ze žateckého útvaru
Ilustrační foto
Chomutov

Chbany - Středeční odpolení dopravní nehodou vojenského vozidla u obce Chbany mezi Kadaní a Žatcem se bude dále zabývat Vojenská policie a Policie ČR.

Vyplývá to ze sdělení oddělení komunikace s veřejností Generálního štábu Armády České republiky. Nákladní automobil havaroval před 15. hodinou. O nehodě jsme aktuálně informovali zde. "Dle prvotních dostupných informací vozidlo sjelo mimo vozovku a narazilo do stromu. Zranění utrpěli 3 vojáci," upřesnila během odpoledne informace k vážné nehodě Vlastimila Cyprisová z Generálního štábu Armády ČR.

Šlo o automobil Tatra T-815 ze 41. mechanizovaného praporu. Tento prapor je v současné době dislokován v Žatci. Prapor je určen především k plnění bojových a speciálních úkolů nejen při bezprostředním ohrožení státu, ale i mimo území České republiky. Jeho příslušníci se aktivně účastní mírových misí a dalších zahraničních operací Armády České republiky. Ve zvláštních případech může plnit i úkoly nevojenského charakteru, třeba při živelních pohromách.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru