Chomutov - V areálu Domova klidného stáří v Chomutově vznikly nové hotelové pokoje/apartmá typu dependance suites.

Již od 15. března 2016 se dočkají provozu plně vybavené apartmány pro 2 dospělé osoby s max. 2 dětmi. Apartmá jsou luxusně vybavená, kuchyňská linka je zařízena pro běžné vaření, nechybí ani prostorná lednice. Apartmá jsou tak vhodná i k dlouhodobému pobytu. Hlavní předností je zalesněná přírodní lokalita, ostraha celého areálu včetně parkoviště.

Cena za noc pro čtyřčlennou rodinu vyjde na 1200,- Kč. Již brzy se zařízení objeví na booking.com. Pokud se však chcete rezervovat hned, můžete na tel. 777 478 285.

Soutěž:

  • Chcete vyhrát voucher na jednodenní pobyt v areálu DKS pro 2 osoby? Stačí se stát fanouškem fb: DKS - domov klidného stáří a sdílet tento článek. Na konci týdne bude vylosován výherce, který voucher získá.

Web DKS najdete zde: www.arealdks.cz, na facebooku se můžete na DKS podívat zde.

O Domově klidného stáří v Chomutově jsme psali také zde:

[article]3965[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru