Chomutov – Na chomutovskou policii se obrátila žena, které někdo ukradl dvě platební karty a vybral jí z účtů peníze. Zloděje se podařilo najít. Když se dotyčná dozvěděla, kdo je pachatelem, byla v šoku.

Platební karty měla žena uloženy ve svém bytě v ulici Pod Břízami. Ztratily se jí během ledna. „Majitelka vypověděla, že jí karty zmizely i s příslušnými PIN kódy. Následně jí kdosi vybral z účtu 20 tisíc korun,“ uvedla mluvčí chomutovské policie Marie Pivková.

Policistům se zloděje, který má krádež na svědomí, podařilo identifikovat. Okradená žena z toho ale radost zcela jistě neměla. Chmatákem, který jí „vybílil“ účet, byl totiž její 42letý partner z Křešic. Za krádež ale potrestán nebude. „Žena totiž využila svého práva a nedala souhlas s jeho trestním stíháním. Vyšetřování případu policisté odloží,“ doplnila Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru