Kadaň – Kuriózní situace se nedávno stala v Kadani. Jeden opilec tady vpodvečer usnul před vraty areálu gymnázia tak nešťastně, že zablokoval východ. Bezradným lidem, kteří chtěli domů, nezbylo nic jiného, než volat na pomoc strážníky.

Ilustrační foto

Událost se stala 10. března po devatenácté hodině. Opilec byl v areálu gymnázia ještě se svým bratrem. Hledali tam v popelnicích nedojedené svačiny. Těžce opilý muž ale najednou upadl na zem a ve vteřině usnul tak tvrdě, že ho nešlo vzbudit a bratr s ním nedokázal sám pohnout. V areálu gymnázia zůstali uvězněni členové jednoho zájmového kroužku po skončení cvičení.

Bratr nemohoucího opilce strážníkům slíbil, že svého sourozence odvede do bytu k matce, kde oba teď přespávají. Bohužel se mu to nakonec nějak nepovedlo. Strážníci se stejným mužem na mol měli co do činění znovu za hodinu. Tentokrát vyspával ve Školní ulici. Protože nebyl schopen sám jít, dopravila ho hlídka do bytu k matce nakonec osobně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru