Chomutov - Několik psů skončilo první víkendový den v útulku. Nepodařilo se zjistit jejich majitele. O případech informovali chomutovští strážníci.

Kříženec skončil v útulku. Foto: MP Chomutov

"Nejprve se před devátou hodinou ranní na služebnu městské policie v Dřínovské ulici dostavil muž a s sebou přinesl zatoulaného křížence labradora. Ještě dodal, že pes už za ním chodí dva dny," uvedl mluvčí strážníků v Chomutově Vladimír Valenta. Strážníci ho pak odvezli do útulku.

Tam putovali i další dva chlupáčci, kteří se v jedenáct večer potulovali bez majitele v Jirkovské ulici. Ani jeden neměl evidenční známku, tudíž jejich páníčky se vypátrat nepodařilo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru