Kadaň - Kadaň se letos už pošesté stane místem setkání motorkářů, kteří zde zahájí začátek motorkářské sezóny. Akce se uskuteční v sobotu 9. dubna od 10 hodin na Mírovém náměstí. Loni se jí zúčastnilo kolem tisícovky milovníků silných strojů.

Do Kadaně se loni sjela tisícovka motorkářů. Zdroj: www.home-fotoklub.cz

Do Kadaně jsou zváni všichni motorkáři, tříkolkáři, čtyřkolkáři i řidiči různých bugin bez rozdílu značky a kubatury stroje. Vítána je samozřejmě i široká veřejnost. Loni dorazilo na Mírové náměstí přes tisíc lidí a organizátoři doufají, že letos to bude ještě více. A protože je zdraví a bezpečí na prvním místě, tak stejně jako loni řidičům i jejich strojům požehná farář Josef Čermák.

Radnice upozorňuje, že z důvodu konání motorkářské akce bude kadaňské Mírové náměstí v sobotu od 9 do 15 hodin uzavřeno pro automobilovou dopravu.

Program akce:
11.00 zahájení akce - volná prohlídka všech strojů, volný čas na občerstvení
12.00 žehnání všem řidičům v kostele Povýšení sv. Kříže
12.30 žehnání strojům na Mírovém náměstí
14.00 společná vyjížďka do kempu ATC Hradec (jídlo, pití, muzika)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru