Chomutov – Špatně si zabrzdil auto řidič z Chomutova. Vůz se samovolně rozjel a skončil v silnici. Naštěstí se nikomu nic nestalo. O případu informovali strážníci, které na místo přivolali všímaví lidé.

Špatně zabrzděné auto vjelo do silnice. Foto:Měp Chomutov

Událost se stala v úterý 5. dubna odpoledne v chomutovské ulici Pod Břízkami. Modrá škodovka samovolně odjela několik málo metrů z parkovacího místa do silnice, kde se zastavila. Naštěstí v tu chvíli nejelo žádné jiné auto ani se kolem nepohybovali lidé. „Hlídka strážníků lustrací vozidla zjistila, komu auto patří. Majitel se po chvilce dostavil na místo a škodovku vrátil zpět na parkoviště,“ sdělil mluvčí strážníků Vladimír Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru