Chomutov – Policie vyšetřuje bitku na sídlišti Písečná v Chomutově. Dva mladíci, z nichž jeden ještě nedávno chodil na základní školu, tady zmlátili jiného muže. Případ se stal již minulou sobotu, policisté o útoku informovali nyní, když dopadli pachatele.

Ilustrační foto

Podle policie spolu tři mladí muži nejprve stáli o sobotní noci na parkovišti před jedním z panelových domů na Písečné. Zřejmě se nepohodli, protože dva z nich (21 a 15 let) třetího muže napadli a zbili, mlátili do něj, i kdy už ležel na zemi. Zraněný muž musel po útoku vyhledat lékaře. „Doba léčení se předpokládá jeden měsíc,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

Oba útočníci mají nyní na krku obvinění z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru