Chomutov - Technické služby v Chomutově zaměstnávají opravy po dopravních nehodách i po řádění vandalů. Letos bylo zatím zapotřebí zabudovat zpět na své místo 7 dopravních značek, 6 nových sloupků a vyrovnat dalších 6 pokroucených sloupků dopravního značení. Mimo to pracovníci museli opravit různá poškozená místa na silnicích, například obrubníky, zábradlí či kruhové objezdy.

Foto: TS Chomutov

Nyní dávají do pořádku palisády u kruhového objezdu v Palackého ulici, hotové jsou práce i v několika dalších ulicích. “Téměř každá kolize vozidel znamená poškození části komunikace,” uvedl ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek. Kvůli nehodám byla například poškozena místa v Březenecké ulici, v Hálkové, na Písečné nebo na Kamenné. “Opravovali jsme tam ostrůvky, okrasné sloupky, zábradlí či obruby,” upřesnil vedoucí provozovny místních komunikací Vladimír Hurník.

Loni bylo kvůli nehodám či řádění vandalů zničeno ve městě 33 dopravních značek, pracovníci technických služeb vyrovnali též 49 pokroucených sloupků dopravního značení a dalších 15 jich nově zabudovali.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru