V obchodním centru se plazil had. Odkud utekl?
Hada odchytili strážníci. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Psi, kočky, ptáci, ale klidně i netopýři nebo hadi. Chomutovští strážníci často fungují také jako odchytová služby pro různá zvířata. Naposledy vyjížděli chytat hada do obchodního centra v ulici Palackého.

Jednalo se o užovku a logicky se dalo předpokládat, že prchla z místního obchodu se zvířaty. To ale majitel vyvrátil. Vzhledem k tomu, že na to, komu had utekl, se nepřišlo, našla užovka (na snímku dole) po odchycení domov u jednoho ze zaměstnanců městské policie.

0509uzovka1

Chomutovští strážníci pomáhají při odchytu zvířat poměrně často. Nedávno třeba chytali netopýra též na dost neobvyklém místě - přímo v gynekologické ordinaci. Více jsme psali zde:

{article Kuriozita z lékařské ordinace. Na gynekologii chytali netopýra}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru