Chomutov - Strážníci chomutovské městské policie zasahovali v těchto dnech u partnerské hádky, která se měla odehrát na chodbě panelového domu v Chomutově.

Vše začalo úplnou banalitou, telefonem. Partneři, muž a žena, se o něj ale začali prát, a když se děj tohoto incidentu přesunul dovnitř panelového domu, situace se ještě vyostřila, když muž ženu napadnul poté, co se na něj snažila dobouchat. Už to by samo o sobě stačilo, ale žena byla ještě k tomu těhotná a tak požádala o pomoc městskou policii.

Chtěla své osobní věci, které jí muž odmítal vydat. Oba byli vyzváni k prokázání totožnosti, ale muž nespolupracoval a dokonce začal být agresivní. Několikrát byl vyzván, aby zanechal svého protiprávního jednání, ale muž byl zaujatý pouze ženou a jeho agresivní chování se začalo stupňovat. Máchal rukama, vyhrožoval a z toho důvodu byl tedy za použití donucovacích prostředků sveden k zemi a byla mu nasazena pouta.

Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba, která si převzala ženu do péče, a přivolaná hlídka PČR na místě provedla další šetření. Muž byl předveden na policejní stanici k ověření totožnosti a následně byl též poučen, že je podezřelým ze spáchání přestupku – neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci, za což mu byla uložena bloková pokuta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru