Kadaňští hasiči pomáhali záchranářům. U těchto případů zasahovali
Zásah v domě v Bystřické ulici. Zdroj: hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaň - Kadaňští hasiči opět pomáhali záchranářům. Otevírali byt, kde se nacházel zraněný člověk, a poskytovali také pomoc při transportu zraněného pracovníka v Tušimicích. Informace a fotky ze zásahů zveřejnili teď na svém facebooku.

Hasičská jednotka byla 17. října povolána do domu v ulici Bystřická, kde se nemohli záchranáři a policisté dostat do bytu. Hasiči byt otevřeli speciálním nářadím. Uvnitř se nacházela zraněná osoba, která byla transportována na nosítkách do sanitky.

2310haisci1

O den dříve, 16. října, krátce před dvaadvacátou hodinou pomáhali hasiči s transportem zraněného muže u čerpací stanice surové vody v Tušimicích (foto nahoře). Jednalo se o pracovní úraz, zraněný muž se nacházel v hůře přístupném terénu. Na místě už byla posádka záchranné služby, která měla pacienta v péči. Hasiči zraněného uložili do speciálních nosítek a transportovali ho do sanitky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru