VIDEO: V zamčeném autě kňučel vyhublý pes. Jeho majitel se opil a zapomněl na něj
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Tak na tímhle zůstává rozum stát. Některým lidem slovo odpovědnost neříká vůbec nic. Jistý muž v Chomutově klidně nechal svého psa trpět bez jídla a vody v autě, protože se večer notně opil a nebyl schopen se o zvíře postarat. O případu informovali strážníci.

Psa našla hlídka městské policie zavřeného v autě bez registračních značek v ulici Kamenný Vrch. Zvíře nemělo ve voze žádné jídlo a voda byla jen v plastové láhvi. Pejsek se uvnitř klepal a kňučel.

Na místo byla přivolána státní policie kvůli podezření z týrání zvířat. Mezitím se k autu dostavil i majitel. Na dotaz hlídky, proč je pes zavřený ve vozidle, odpověděl, že se včerejší den opil a do auta zavřel jeho psa kamarád, který se bál, aby zvíře neuteklo. 

Když byl pejsek z vozu konečně vysvobozen, bylo vidět, že se zřejmě nemá nejlépe. Byl vyhublý a stále se klepal. Po příjezdu státní policie, byli strážníci požádáni, aby převezli psa do útulku, protože jeho majitel půjde na výslech. V útulku se hlídka dozvěděla, že muž měl psa zatím v dočasné péči a svým jednáním porušil podmínky smlouvy, za což mu bude zvíře odebráno.

Muž je nyní podezřelý ze spáchání přestupku, který bude řešit příslušný správní orgán.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru