Opravy komunikací se v Chomutově blíží ke konci
Opravy probíhají bez problémů. Letos pracovníkům technických služeb přeje počasí.
Chomutov

Chomutov - Technické služby už opravily většinu plánovaných úseků městských komunikací. Pracovaly podle plánu, který si stanovily na jaře. “Zjara stanovíme plán prací, jsme ale připraveni reagovat pružně podle aktuálních potřeb,” uvedl ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek.

Prioritu v opravách měly trasy autobusů a trolejbusů. “Dále se opravovaly jednotlivé lokality, například Kadaňská, Horní Ves, střed města, Březenecká, Písečná, Zahradní, Nové Spořice, Zadní Vinohrady a Zátiší. Práce v těchto lokalitách jsou již ukončené,” upřesnil vedoucí provozovny místních komunikací Vladimír Hurník.

Do začátku zimy budou opravené i lokalita Dukelská a cyklistické stezky. “Opravy probíhají bez problémů, letos nám velmi přeje i počasí,” dodal vedoucí.

Technické služby za letošní sezónu opraví zhruba tři sta míst, tento počet je stejný jako v předešlých letech. “Každou z těchto oprav plánujeme tak, abychom co nejméně omezili provoz vozidel nebo chůzi pěších. V centru města nebo jiných lokalitách, kde je hustý provoz, opravujeme dané úseky v noci. Tento postup se nám velmi osvědčil,” vysvětlil Zbyněk Koblížek. Po zbytek roku už noční opravy v plánu nejsou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru