OBRAZEM: Dva požáry v Kadani. V Tušimicích shořelo auto, v zahrádkářské kolonii vzplál kompost
Ohořelý vnitřek auta. Zdroj: hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaň - Kadaňští hasiči likvidovali v uplynulých dnech dva požáry. V Tušimicích shořel osobní automobil, v zahrádkářské kolonii v ulici Rokelská vzplál kompost. O zásazích hasiči informovali na svém facebooku, kde zveřejnili i fotografie z požárů.

Automobil vzplál v Tušimicích 22. října krátce před polednem. Požár se do příjezdu hasičů snažili zlikvidovat přítomní občané, jednotka hasičů následně auto dohasila. Podle zveřejněných fotek oheň vůz uvnitř značně poničil.

2510hasiciauto

 2510hasiciauto2

Jednadvacátého října zasahovali kadaňští hasiči v půl čtvrté odpoledne v zahrádkářské kolonii v Rokelské ulici. Hořel tady kompost (2X foto dole). Požár hasiči zlikvidovali pomocí vysokotlakého proudu. Na místo se dostavili také hasiči Ústeckého kraje a státní policie.

2510hasicikompost1

2510hasicikompost

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru