Zloděj mi strhl z ramene batoh a zmizel, tvrdil Chomutovan policistům. Vše ale bylo úplně jinak
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Chomutov - Úplně zbytečně pátrali policisté po lupiči, který měl obrat jistého muže z Chomutova. Nakonec se totiž ukázalo, že se tento trestný čin vůbec nestal.

Tento měsíc se na chomutovskou policii obrátil místní obyvatel a oznámil krádež. “Uvedl, že když se vracel ve večerních hodinách domů, požádal ho neznámý muž o cigaretu. Následně mu pak strhl z ramene batoh a z místa utekl,” tlumočila mužovu výpověď policejní mluvčí Marie Pivková. Škodu vyčíslil údajný poškozený na necelý jeden tisíc korun.

Vyšetřování krádeže nyní policisté ale odložili. Prokázali totiž, že si muž celou událost vymyslel. Tuto skutečnost následně muž i sám potvrdil. “Uvedl, že batoh ztratil a bál se přiznat,” sdělila policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru