OBRAZEM: Noční požár zničil chatky u paneláku, zasáhl i obytný dům
Foto: Hasiči Královského města Kadaň
Chomutov

Kadaň - Několikametrové plameny měly začít šlehat v sobotu večer ze dvou dřevněných chatek v blízkosti obytného domu v Hradci u Kadaně. Hasiči byli u zásahu celou noc. Na místě jeden člověk přišel o život, další měl být zraněný.

O požáru informovali hasiči Královského města Kadaň, kteří byli na místě s dalšími jednotkami. Hořet začalo před jedenáctou večerní. Kromě chatek měl požár poničit i fasádu panelového domu. Před hodinou hasiči informovali, že zásah v Hradci nadále trvá. V noci probíhalo dohašování, nyní ohledávání požářiště a zjišťování příčin požáru.

Kromě kadaňských hasičů spěchaly na pomoc také profesionální a dobrovolné jednotky z Klášterce, podniková jednotka hasičů ze Severočeských dolů, Zdravotnická záchranná služba Kadaň a policisté.

Aktualizujeme

{article 64395}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru