VIDEO: Začaly Chomutovské Vánoce. I přes déšť se lidem tentokrát program líbil
Zdroj: facebook/město Chomutov
Chomutov

Chomutov – V Chomutově začaly v neděli tradiční Chomutovské Vánoce. I přes nepřízeň počasí do centra města na zahájení adventu lidé dorazili v hojném počtu. Program, který radnice připravila, se většině podle ohlasů na sociálních sítí opravdu líbil.

Hustý déšť a ledovka. Zahájení letošních Chomutovských Vánoc počasí opravdu nepřálo. Slavnostní rozsvícení vánočního stromku s ohňostrojem a vánočním koncertem ale ani rozmary přírody nepřekazily. A Chomutované tentokrát byli spokojeni. Líbil se jak vánoční koncert, tak ohňostroj.

“Byli to moc krásný. Super. Fakt hezký. Po několika letech pochvala. Ohňostroj byl parádní, ty dalekonosné kulové pumy nemají chybu. S tím koncertem to byl skvělý nápad. Děkujeme,” psali lidé pochvalné komentáře na letošní program. Pořadatelé mohou být po několika letech tedy konečně spokojeni. Loni i předloni se totiž snesla na jejich hlavy od spousty Chomutovanů za program kritika. Před rokem se některým lidem nelíbilo, že hraný vánoční příběh, který předcházel slavnostnímu rozsvícení stromku, byl moc zdlouhavý a stejně ho spousta přihlížejících vůbec neviděla. V roce 2016 se zase stal průšvih během ohňostroje. Vlivem silného větru část z odpalované pyrotechniky nevyletěla tak vysoko, jak měla, a na lidi pak padaly žhavé kousky petard.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru