Klášterecká radnice obhájila titul Přívětivý úřad
Ocenění v Praze převzala tajemnice úřadu Radka Hodicová společně se starostou města Štefanem Drozdem. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Podruhé se klášterecká radnice zúčastnila soutěže Ministerstva vnitra Přívětivý úřad. A podruhé stála na stupních vítězů. V Ústeckém kraji suverénně obhájila první místo, v celostátním měřítku byla bronzová.

"Za úspěchem stojí na jedné straně aktivní zaměstnanci, kteří přicházejí s nápady, chutí a schopnostmi je realizovat, na druhé straně ale i občané, od kterých získáváme každodenní a často nekompromisní zpětnou vazbu, za kterou děkujeme," říká tajemnice úřadu Radka Hodicová, která ocenění společně se starostou Štefanem Drozdem v Praze převzala.

Klášterec nad Ohří se opět objevil v brožuře Ministerstva vnitra ČR Přívětivý úřad 2018 - příklady dobré praxe, kde se v loňském roce prezentoval s mixem komunikačních nástrojů, pravidelným online chatem se starostou a projektem participativního rozpočtu Společně pro Klášterec. Letos bylo oceněno vytvoření mapového portálu včetně aplikace “Kam mám jít volit?”, ale i přístupnost pracovišť CzechPoint, které je na klášterecké radnici a v infocentru pod radnicí přístupné každý všední den od 7 do 17 hodin.

Soutěž si klade za cíl zmapovat stav služeb ve veřejné správě a ocenit starosty, tajemníky a další pracovníky úřadů za jejich úsilí o zavádění nadstandardních a inovativních služeb a za posouvání městských úřadů mezi moderní a efektivní instituce.

1203urad2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru