Policejní honička v Jirkově: Auto skončilo ve stromě, řidič poté prchal po svých
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Nárazem do stromu skončila v Jirkově policejní honička. Hlídka stíhala osobní vůz, který se před ní snažil ujet. Řidiče, který se ještě pokusil i po bouračce uprchnout po svých, nakonec dopadla.

Začátkem prosince ve večerních hodinách chtěli policisté v Jirkově zkontrolovat projíždějící vozidlo. Řidič ale nezastavil, naopak začal ujíždět. Řízení nezvládl a auto následně skončilo mimo vozovku, konkrétně narazilo do stromů. “Řidič se spolujezdcem se dali na útěk. Ten se však nezdařil, oba byli zadrženi, nakonec skončili v cele,” uvedla k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Policisté záhy zjistili, proč před nimi 28letý motorista prchal. Měl totiž vysloven zákaz řízení. Teď má k tomu navíc na krku obvinění z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru