Vyděšený muž přiběhl na služebnu strážníků ohlásit, že ho někdo ohrožuje pistolí. Z pachatele se vyklubal agresivní narkoman
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci zadrželi muže, který se oháněl pistolí, byl agresivní a vyhrožoval jinému muži. Skončil v rukou státních policistů.

Na služebnu městské policie přiběhl muž, který strážníkům sdělil, že ho venku někdo ohrožuje pistolí. Hlídka okamžitě dotyčného zadržela. To se útočníkovi ovšem vůbec nelíbilo, neustále kladl odpor, proto mu byla nasazena pouta.

Ani poté se ale nezklidnil. Spíše začal běsnit ještě více, byl totiž zřejmě pod vlivem drog. Pořád kolem sebe kopal a pokoušel se utéct. Zuřit nepřestal ani poté, co skončil na služebně městské policie. Když ho strážníci prohledali, skutečně u něj našli zbraň. Jednalo se ale naštěstí jen o maketu pistole.

Na místo byla přivolána státní policie, která si agresora převzala. Teď mu hrozí stíhání pro trestný čin nebezpečného vyhrožování.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru