VIDEO: Takhle pohotově zareagoval chomutovský strážník, když na hlídku při kontrole vystartoval opilec
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci mají pohotové reakce a dokáží rychle zneškodnit různé agresory a násilníky. Alespoň podle videa, které městská policie zveřejnila na svém facebooku. Hlídka tady během pár vteřin zpacifikuje opilce, který náhle vystartoval proti jednomu ze strážníků.

Případ se stal ve Farského ulici. Hlídky sem byly vyslány kvůli dvěma mužům, kteří se tady povalovali na chodníku a lavičce. Strážníci dotyčné probudili a chtěli po nich občanky. Oba muži byli zjevně opilí, což ani nepopírali.

Celá událost by zřejmě proběhla jako běžná kontrola s vykázáním z místa, kdyby jeden z mužů náhle neudělal několik rychlých pohybů s nataženými pažemi proti strážníkovi. Ten se obával, jestli ho nechce dotyčný napadnout, a tak rychle zareagoval, a agresivní opilec skončil během pár vteřin na zemi v poutech.

Následně byli oba muži poučeni, že veškerá jejich jednání budou postoupena dalšímu šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru