Přijďte nasypat ptáčkům. V Kadani budou veřejná krmítka
Krmítka ještě ve výrobě. Zdroj: facebook/Jiří Kulhánek
Chomutov

Kadaň - Obyvatelé Kadaně budou moci v zimě přilepšovat ptactvu. Ve městě se totiž v nejbližších dnech objeví dvě veřejná krmítka pro ptáčky. Informuje o tom starosta města Jiří Kulhánek.

Veřejná krmítka zájemci najdou ve Smetanových sadech, objevit by se tady měla už do konce tohoto týdne. Jedno v části parku, kde je knihobudka, a druhé v části směrem k Orfeu. U krmítek bude obrázek s ptactvem, které si sem nejspíš přiletí pro něco do zobáčku, a také s poučením, čím je vhodné krmit.

Krmítka vznikla z podnětů ze setkávání s obyvateli na sídlišti A. Odbor životního prostředí městského úřadu připravuje i krmítko pro veverky.

1001krmitkaplakat

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru