Cyklista přišel na ulici v Kadani o kolo, nepomohl ani zámek. Zloděje zřejmě zachytila kamera
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Kadaň - Na kadaňské strážníky se obrátil před několika dny o pomoc muž, který přišel na ulici o své jízdní kolo. Přestože si ho zajistil zámkem, někdo mu ho odcizil. Pachatele zřejmě zachytila městská kamera.

Na služebnu kadaňské městské policie se dostavil muž z Rokle, který oznámil, že mu někdo u výjezdu z Husovy ulice, naproti vrátnici nemocnice, ukradl jízdní kolo. Bicykl zmizel i přesto, že ho měl majitel zajištěný zámkem k lampě veřejného osvětlení.

Hodnota odcizeného kola byla 13 tisíc korun. Případ byl předán státní policii. Při vyšetřování krádeže policistům může pomoci i záznam z kamerového dohlížecího systému městské policie, na kterém je u zmíněného kola zachycena trojice neznámých osob. Na pozdějším záběru se kolo už nenacházelo. 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru