VIDEO: Policejní zásah v domě v Arbesově ulici. Strážníci sem běželi s pistolí v ruce
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – S pistolí v ruce zasahovali strážníci chomutovské městské policie v domě v Arbesově ulici. Bylo jim totiž oznámeno, že tady měl útočník napadnout nožem ženu. Situace na místě byla nakonec trochu jiná. Přesto ale museli záchranáři ošetřit jednu řeznou ránu.

Na linku 156 bylo ohlášeno napadení ženy nožem v ulici Arbesova. Na určenou adresu se okamžitě rozjely hlídky městské policie. Ve vrchním patře jednoho ze vchodů byl slyšet hluk. Osoby na místě nejprve za útočníka označili cizince s nožem, který se měl nacházet stále v bytě.

Strážníci tedy s připravenou služební zbraní vyzvali osobu v bytě, aby vyšla ven. Byt ovšem otevřela žena, která uvedla, že je v uvnitř sama, což se následně potvrdilo. Poté dotyčná strážníkům vysvětlila, že měla konflikt s kamarádkou, která ji údajně v bytě napadla.

Do bytu následně dorazili i záchranáři kvůli ošetření řezné rány. Přítomní svědci nakonec označili za útočnici obyvatelku bytu. Pro podezření ze spáchání trestného činu proto žena dostala pouta a případ si převzala státní policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru