OBRAZEM: Dopravní nehody i požáry. Tady všude zasahovali minulý týden kadaňští hasiči
Hasiči zasahují u nehody na silnici číslo 568 ve směru na Tušimice. Zdroj: hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaň - Perný týden zažili kadaňští hasiči. V uplynulých dnech zasahovali u několika požárů a dopravních nehod. 

V pátek 8. února ve 21.52 hodin likvidovali požár sazí v komíně v Javorové ulici v Kadani. Na místě objevili slabý proužek kouře stoupající ze spáry na půdě. Rozřezali a vybourali proto část betonové podlahy, kde poté našli žhnoucí trám, který byl zhruba 15 centimetrů od komína (viz foto). Trám uhasili pomocí pěnového přístroje.

1102hasicikomin

Ve čtvrtek 7. února ráno zasahovali kadaňští hasiči u dopravní nehody na silnici číslo 568 ve směru na Tušimice. Na místě už byla dvě vozidla záchranky. Hasiči proto zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření.

K další nehodě vyjížděli ve čtvrtek odpoledne do ulice Golovinova v Kadani. Tady opět po bouračce uklízeli. Ve stejný den jednotka ještě prováděla průzkum v prodejně Lidl pomocí termokamery, protože zdejší čidlo hlásilo požár. Žádné ohnisko ale nalezeno nebylo, zřejmě se jednalo o poruchu čidla.

V pondělí 4. února likvidovali kadaňští hasiči v půl deváté dopoledne požár budovy ve Vinařicích (foto dole). Plameny se objevily v prvním patře objektu. Uvnitř se v době požáru naštěstí nikdo nenacházel.

1102hasicipozardomu

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru