Architekti představili jirkovským radním upravený projekt na rekonstrukci vyklizené budovy na náměstí
Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Jirkovští radní se na začátku tohoto týdne sešli s architekty a zástupci opozičních klubů nad dopracováním variant rekonstrukce vyklizené budovy čp. 1561 na náměstí, kde působila pobočka Komerční banky a další provozovny.

Všichni účastníci domluvili na březen pracovní setkání zastupitelů, na němž je chtějí seznámit s projednanými variantami přestavby objektu.

Podle informací, které k této problematice zveřejnilo hnutí Náš Jirkov, přicházejí v případně připravované rekonstrukce tyto tři varianty:

1. Přízemí upravené pro banku a kavárnu; první patro zatím neobsazené, jen připravené; podkroví nevyužité. Cena zhruba 50 milionů (bez DPH).

2. Přízemí upravené pro banku a kavárnu; první patro upravené pro nebytové prostory a/nebo pro byty; podkroví nevyužité. Cena cca 60 milionů.

3. Přízemí upravené pro banku a kavárnu; první patro upravené pro nebytové prostory a/nebo pro byty; v podkroví také byty. Cena cca 80 milionů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru