Chomutovana zlákala prodejna v nádražní hale. V noci se tam vloupal pro drobné z kasy
Mostecká nádražní budova. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže vloupáním 48letého muže z Chomutova. Ten se měl předminulý týden v nočních hodinách vloupat v budově vlakového nádraží v Mostě do jedné z prodejen.

Tam vnikl za použití násilí a uvnitř prodejny zamířil hned k pokladně a z ní měl odcizit mincovník a drobné mince. Obviněný muž způsobil poškozenému majiteli hmotnou škodu ve výši 5 300 korun.

Kradl i přesto, že byl v posledních třech letech odsouzen za majetkový delikt. "Odcizené peníze údajně utratil. Za krádež vloupáním muži hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru