Servírka zakázala muži v baru kouřit. Dostala od něj skleněnou lahví po hlavě
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Kadaň - Platí už téměř dva roky, ale evidentně se s ním ještě někteří nesmířili. Řeč je o zákazu kouření v restauracích. Muž z Kadaně kvůli zákazu kouření v baru dokonce napadl a zranil servírku. O případu, který se stal už v únoru, teď informovala kadaňská městská policie.

K napadení obsluhy hostem došlo v baru v ulici Jana Švermy před třetí hodinou ranní. Muž z Kadaně hodil láhev po obsluze poté, co mu nedovolila v baru kouřit. Láhev trefila ženu do hlavy a způsobila jí tržnou ránu za levým uchem.

V baru se tou dobou nacházeli další tři hosté, kteří byli svědky této události. Podle strážníků ale pouze jeden z nich byl ochotný vše dosvědčit, zbylí dva měli strach. Pachatel stačil před příjezdem policie z baru zmizet.

Zraněná žena musela vyhledat lékařské ošetření. Do nemocnice ji odvezl její syn, kterému zavolala.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru