Co bude v krytu na Zahradní? Jeden zájemce tady chtěl opět diskotéku a shisha bar
V krytu civilní obrany byla před lety diskotéka Tip.
Chomutov

Chomutov – Jednoznačné ne řekli chomutovští radní zájemci, který chtěl v krytu civilní obrany v Zahradní ulici provozovat diskotéku. Ta už tam jednou byla a obyvatelé zdejšího sídliště již na stejném místě nic podobného rozhodně nechtějí. Kryt by ovšem prázdný zůstat neměl.

V bývalým krytu civilní obrany byla před lety diskotéka Tip. Tentokrát o pronájem objektu, který patří městu a má ho ve správě Chomutovská bytová, projevil zájem podnikatel, který zde chtěl opět provozovat diskotéku, ale též shisha bar a Barbershop. Chomutovští radní mu ovšem zelenou nedali. Upřednostnili zájem obyvatel sídliště, kteří v tomto místě již žádnou diskotéku nechtějí.

Rada v tomto případě rozhodla jednomyslně. Město v tuto chvílí má několik dalších zájemců, kteří by chtěli kryt do pronájmu. Podle chomutovského primátora tady ale rozhodně nebude nic, co by v noci rušilo hlukem okolní obyvatele. V krytu by mohl prý najít své zázemí třeba nějaký sportovní klub.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru