Zmatený mýval nebo ptáče uvězněné v kašně. Strážníci vyjíždějí i několikrát denně kvůli zvířatům
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – I několikrát denně vyrážejí strážníci do ulic Jirkova kvůli zvířatům. V posledních několika dnech například hned dvakrát hlídky městské policie zachraňovaly mývaly, jednou pro změnu ptáče v kašně.

Zmatený mýval se podle oznamovatele nacházel u silnice v ulici Palackého. Hlídka na určeném místě zvíře skutečně našl. Vzhledem k tomu, že nemělo žádné zranění, bylo ponecháno na místě. K dalšímu mývalovi strážníci vyjížděli do ulice Jezerská. Tentokrát se jednalo o mládě. Ani to naštěstí nebylo zraněno. Strážník ho proto v rukavicích přenesl na druhou stranu ulice, kde mýval zmizel mezi stromy.

Na náměstí Dr. Beneše někdo pro změnu městskou policii zavolal k ptáčeti, které uvízlo v kašně. Strážníci mládě kosa vylovili a vypustili ho na svobodu.

O poznání méně radostný byl další výjezd. V Březenci na silnici někdo srazil kočku, zvíře bohužel bylo již mrtvé. Strážníci tělo uhynulé kočky umístili do kafilerního boxu v psím útulku.

V Okružní ulici se lidé pro změnu obávali rojících se včel.  Měly být v rozkvetlých stromech. Strážníci na místě sice poletující hmyz zaznamenali, ale nezjistili žádný nebezpečný roj.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru