V Jirkově někdo napadl pracovníka, který rozváží jídlo. Dal mu pěstí
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Jirkov - Neznámý muž napadl v Jirkově pracovníka, který rozváží jídlo. Vadilo mu, že porušil dopravní předpisy. Případ vyšetřuje policie.

Událost se stala 20. června v ulici Pionýrů. Řidič, který rozváží jídlo, měl vjet s autem do zákazu vjezdu, zřejmě aby mohl zastavit co nejblíže u domu zákazníka. To ovšem rozčílilo kolemjdoucího muže.

Když pracovník z auta vystoupil, měl ho muž začít nejprve slovně napadat, následně došlo i na útok fyzický - konkrétně ránu pěstí.

Totožnost útočníka policie zatím neznám. Případ v tuto chvíli řeší jako přestupek proti občanskému soužití. Zabývá se i dopravním přestupkem napadeného řidiče. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru