Muž v autě si stěžoval na slabost a omdléval. Pomoc mu zavolali strážníci
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Kolem sedmnácté hodiny prováděla hlídka kadaňské městské policie kontrolu ve Hřbitovní ulici. Strážníci zde spatřili auto Hyundai s otevřenými dveřmi, ve kterém seděl s nohama ven starší muž z Kadaně, který si stěžoval na slabost a omdléval.

Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba a muž byl převezen na ošetření do nemocnice. Na místo byli přivoláni také hasiči a hlídka Policie ČR. Protože opuštěné vozidlo tvořilo překážku silničního provozu, bylo odtlačeno mimo vozovku. Klíče od vozidla převzala městská policie a později byly předány jeho majiteli. o případu informovali kadaňští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru