Drama v Chomutově. Sebevrah se střepem v ruce chtěl skočit ze střechy obchodního domu
Muž chtěl ukončit vůj život, v ruce držel uražené hrdlo skleněné lahve. foto: MěP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Projíždějící hlídka chomutovských strážníků byla v ulici Žižkovo náměstí zastavena oznamovatelem, který poukázal na muže na střeše budovy, jenž se chystá skočit dolů.

Strážníci muže viděli ve výklenku na střeše obchodního domu a okamžitě běželi na místo, aby se pokusili muži jeho čin rozmluvit a zabránit všemi prostředky tomu nejhoršímu rozhodnutí jeho života. Případ se stal již před dvěma týdny, strážníci o něm informovali až nyní.

Strážníkům se opravdu s mužem podařilo navázat kontakt a ten jim vysvětlil, že chce vše ukončit a v ruce dokonce držel uražené hrdlo skleněné láhve. Třes celého těla a špatný psychický stav napovídal tomu, že muž je skutečně odhodlaný svá slova dodržet, takže když se na chvíli na římsu posadil, aby se mu lépe komunikovalo se strážníky, a následně se chtěl opět vrátit do stoje, byl stržen na zem.

Na místo se dostavila také Policie ČR. Muži bylo sebráno ono sklo, aby nemohl sobě ani jiným ublížit, a ve služebním vozidle čekal zabezpečen na příjezd Zdravotnické záchranné služby, které byl předán. O případu informovali chomutovští strážníci na svém facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru