Vrchol drzosti: Mládež se bavila skákáním po autech. Usvědčil je otisk boty
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - V půl jedenácté v noci byla městská policie upozorněna na skupinku mládeže v Chomutovské ulici za Slovanem, která měla skákat po autech.

Oznamovatelka uvedla i bližší popis pachatele a ukázala jim vozidla, která měla mládež poškodit. Na voze Octavia byl otisky od rukou a na vozidle Ford otisky od bot. K činu se nechtěl nikdo přiznat. Strážníci proto provedli kontrolu obutí přítomných. Stopy vedly k mladíku ze Žamberka, který byl v Kadani na prázdninách a odpovídal popisu. Vzorek podrážky jeho boty se shodoval s otiskem na kapotě. K činu se doznal a případ si převzala Policie ČR. O případu informovali kadaňští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru