Klášterec připravil dárečky pro děti, které jdou do první třídy. Zkrátka nepřijdou ani předškoláci
Dárky pro prvňáčky. Foto: Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Škola už se blíží. Ačkoliv prázdniny ještě neskončily a školáci tlačí čas, aby běžel pomaleji, budoucí prvňáčci naopak odpočítávají poslední dny, kdy konečně usednou do lavic té velké školy.

Aby nástup byl o to příjemnější, obdrží od města kufřík na výtvarné potřeby s oblíbeným motivem Talking Tom a přátelé. A protože na školu si musí zvykat i jejich mladší kamarádi v mateřské škole, tak ani oni nepřijdou zkrátka.

Pro předškoláky v mateřinkách si město připravilo hravé sešity, které jim pomohou s přípravou na další stanici v životě.

Pokud se však mezi vámi najde žáček, který se přeci jen do školy moc netěší, tak nezoufejte, první prázdniny přijdou už v říjnu. Kompletní přehled přinášíme v článku Škola začne 2. září. Přinášíme přehled všech prázdnin, které na žáky a studenty čekají.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru