Hokej, fotbal nebo atletika? V Chomutově bude festival sportu. Přijďte vyzkoušet, který je pro vaše dítě ten pravý
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V Chomutově se chystá druhý ročník festivalu sportu. Město v sobotu 7. září pořádá akci, na které budou mít kluby a spolky možnost ukázat své sporty a nalákat do svých řad nové svěřence.

Děti během jednoho dne ochutnají různé sporty a zjistí, který je baví nejvíc. Jejich rodiče zase získají na jednom místě všechny důležité informace o sportovním klubu či trénincích. Pro rodiny je akce obrovskou úsporou času, protože obejít všechny náborové dny by trvalo i tři týdny.

Festival sportu se bude konat v sobotu 7. září od 10 hodin dopoledne na Kamencovém jezeře, kde se představí například basketbalisté, florbalisté, atleti, hokejisté, judisté, kanoisté, gymnastky, plavci, tenisté či softbalisté a zápasníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru