OBRAZEM: Chomutovští strážníci zadrželi při běžné kontrolní činnosti několik hledaných osob
Zadržený muž v Chomutově. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hned několik osob v pátrání bylo objeveno strážníky chomutovské městské policie během obyčejné kontrolní činnosti. V ulici Čechova, Písečná, v parku ČSLA i na Skalkové.

V ulici Jirkovská byla také spatřena žena odpovídající popisu osoby v pátrání, ale ta chtěla hlídku zmást falešně uvedenými údaji o sobě, což samozřejmě nemohlo vyjít. O měsíc později byla chycena opět, když utekla z ústavu.

I na Písečné byl objeven muž, který si udělal volno mimo ústav a na Zahradní na dívku, která utekla z dětského domova, upozornilo telefonické oznámení. Takové osoby jsou vždy vyzvány k prokázání totožnosti a strážníci se před předáním Policii ČR ujistí, zda nejsou ozbrojeny.

foto

0609zadrzeny2

0609zadrzeny3

0609zadrzeny4

0609zadrzeny5

0609zadrzeny6

Hledané osoby zadrželi strážníci v Chomutově. 5x foto: MP Chomutov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru