Z rodinného domu zmizely peníze i doklady. Za krádeží stojí mladý Chomutovan
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody čelí 27letý muž z Chomutova. Jak policisté nyní zjistili, měl koncem července vniknout do rodinného domu v Jirkově a odcizit tam peněženky, finanční hotovost, různé doklady a další drobnosti.

Předběžně byla způsobená škoda vyčíslena na téměř 9 tisíc korun. Podezřelý se měl uvedeného jednání dopustit i přesto, že byl za trestný čin krádeže v roce 2017 odsouzen k desetiměsíčnímu nepodmíněnému trestu odnětí svobody. S ohledem na tuto skutečnost hrozí muži u soudu vyšší trestní sazba, a to až tři roky vězení. Jirkovští policisté v pátek spisový materiál předali na státní zastupitelství s návrhem na potrestání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru