Ve stipendijním programu Nadačního fondu Krajské zdravotní mohou studenti získat měsíčně až 7 tisíc korun
Ilustrační foto: Pixabay.com
Chomutov

Ústecký kraj - Předseda správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s. (NF KZ), vyhlásil stipendijní program pro akademický rok 2019 – 2020. Stipendijní program podporuje formou finančního příspěvku určeného na úhradu nákladů spojených se studiem studenty lékařských fakult, ale také studenty vybraných nelékařských oborů, kteří v budoucnu uzavřou dle smluvních stipendijních podmínek pracovní poměr s Krajskou zdravotní, a. s. Studenti mohou měsíčně získat až 7 tisíc Kč.

„Účelem stipendijního programu je podpora budoucích zdravotníků, kteří jsou tím motivováni k tomu, aby po dokončení studia pracovali v oboru, který vystudovali,“ vysvětlil generální ředitel Krajské zdravotní, a. s., Ing. Petr Fiala.

Propozice stipendijního programu pro tuto výzvu:

  • studenti 4. a vyššího ročníku VŠ prezenčního studia v oborech lékař, farmaceut: stipendium ve výši 7 000 Kč / měsíc
  • studenti 2. a vyššího ročníku vysokoškolského prezenčního studia nebo vyššího odborného prezenčního studia v oboru radiologický asistent: stipendium ve výši 7 000 Kč / měsíc
  • studenti 2. a vyššího ročníku vysokoškolského prezenčního studia nebo vyššího odborného prezenčního studia v oborech všeobecná sestra, fyzioterapeut, zdravotnický záchranář: stipendium ve výši 5 000 Kč / měsíc
  • studenti 4. ročníku středoškolského prezenčního studia v oboru praktická sestra: stipendium ve výši 4 000 Kč / měsíc
  • studenti 3. ročníku středoškolského prezenčního studia v oboru praktická sestra: stipendium ve výši 2 000 Kč / měsíc
  • studenti 6. ročníku vysokoškolského prezenčního studia v oboru lékař, kteří deklarují zájem působit v konkrétních odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s., v oborech s dlouhodobým nedostatkem lékařů: stipendium ve výši 50 % roční částky stipendia za 4. ročník (tzn. 35 000 Kč) + 75 % roční částky stipendia za 5. ročník (tzn. 52 500 Kč) + stipendium ve výši 7 000 Kč / měsíc v akademickém roce 2019/2020, tedy celkem 157 500 Kč

Stipendium je určeno na úhradu nákladů spojených se studiem. Žádost o poskytnutí stipendia musí být doručena nejpozději do 31. 10. 2019 na adresu: Krajská zdravotní, a. s., Sociální péče 3316/12 A, Úsek řízení lidských zdrojů, 401 13 Ústí nad Labem. Obálku je třeba označit heslem „Stipendium“.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru