Agresivní Chomutovan rozmlátil výlohu u restaurace, na místě ho sebrali policisté
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Litvínov, Chomutov - Agresi zřejmě nedokázal potlačit 37letý muž z Chomutova. Ten navštívil svou známou v Litvínově, kde spolu zašli do jedné místní restaurace.

Muž však náhle začal ženě bez jakéhokoliv důvodu nadávat, posléze po přechozí slovní rozepři měl venku u restaurace dvakrát kopnout nohou do reklamního poutače a následně rozbil skleněnou výplň u objektu. Hmotná škoda byla vyčíslena na částku pět tisíc korun.

"Muž byl na místě na ulici zadržen a skončil v policejní cele. Měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol. Policisté litvínovského obvodního oddělení mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a poškození cizí věci," uvedla k incidentu policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru