Blahopřejeme! Softbalová děvčata z Chomutova slaví čtvrtý titul v řadě
Softbalová děvčata slaví čtvrtý titul v řadě. Foto: Beavers Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chladná a deštivá finálová sobota (5.října) proběhla ve znamení jasného vítěze Beavers Chomutov v softbalovém areálu Základní školy Akademika Heyrovského v Chomutově, kde o titul mistryně Final Four Liga kadetek Mistrovství ČR 2019 usilovaly pouze první čtyři dívčí týmy z konečného pořadí ligové nadstavby.

Chomutovské hráčky nastoupily do turnaje s bojovnou náladou obhájit loňský mistrovský titul. V ranním zápasu si výhrou nad Arrows Ostrava 6:1 zajistily postup do finále. Druhý zápas byl ve znamení pražských týmů Joudrs Praha a Eagles Praha. Po dlouhém boji si postup do finále výhrou 5:3 zajistily hráčky Eagles.

Ve finále, které se konalo pozdě odpoledne, měly Chomutovandy jasnou převahu a svými odpaly hravě zvítězily nad Eagles Praha 11:1 a obhájily tak loňský mistrovský titul.

Celkové pořadí: 1. Beavers Chomutov, 2. Eagles Praha, 3. Arrows Ostrava, 4. Joudrs Praha

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru