Žena dostala na ulici epileptický záchvat, k zemi s sebou strhla kočárek s dítětem
Místo nešťastné událost. Foto: MěP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Kontrolní činnost hlídky v ulici Chelčického přerušila zpráva, že na náměstí 1. máje má žena epileptický záchvat a má u sebe tři malé děti. O asistenci byla požádána Zdravotnická záchranná služba.

Hlídka okamžitě vyjela na místo, kam se přesunuli i další strážníci, kteří byli v okolí. Dezorientovaná žena prodělala epileptický záchvat, ale snažila se s hlídkou komunikovat, než si ji převzali zdravotníci. V době záchvatu strhla k zemi i kočárek se synem, který se udeřil do hlavy, proto o tom byla informována lékařka a přivolána další sanitka, která si chlapce převzala.

Na místo dorazil i otec dětí, aby se mohl o ratolesti postarat a doprovodit manželku a malého synka do nemocnice k dalším prohlídkám a ošetření. O případu informovali chomutovští strážníci na svém facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru