Ski areál Alšovka nabízí školákům za dobré vysvědčení celodenní skipas zdarma
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Dnes donesou školáci vysvědčení a od pátku jim začínají „dlouhé“ pololetní prázdniny. Na Alšovce si školáci (od 7 do 15 let) tento pátek a víkend mohou zalyžovat za vysvědčení zdarma.

Všichni školáci, kteří předloží pololetní vysvědčení (nebo jeho kopii) bez čtyřek a pětek dostanou celodenní skipas zdarma. Připravte si jen kačky na zálohu za bezkontaktní kartu.

Ski areál bude i nadále v denním provozu, jenom v pondělí pojede od 10 hodin. Jinak od úterý standardně každý den od 9 do 16 hodin a večerní lyžování úterý, středa, pátek, sobota vždy od 17 do 20 hodin.

Jezdí se stále na sjezdovce č. 1 a malém vleku, skiareál zahájil zasněžování podél velkého vleku – zatím je možnost využít tento úsek na sáňkování.

Nové bistro u pokladny bude v provozu od pátku denně v době provozu vleků.

Pokud máte zájem o výuku lyžování nebo snowboardingu, nezapomeňte si rezervovat termín u vašeho instruktora.

Půjčovna vybavení bude v provozu denně pouze od pátku a přes všechny termíny jarních prázdnin.

3001lyzovacka

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru