V jirkovském supermarketu zadrželi hledaného muže. Upozornil na sebe hloupým činem
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Ve věznici opět skončil 49letý muž původem z Prahy, který tam již pobýval i v minulosti. Tentokrát na sebe policisty upozornil tím, že začátkem ledna v jednom z jirkovských supermarketů odcizil potraviny v hodnotě přibližně dvou set korun.

Pracovník ostrahy prodejny muže přistihl a přivolal policii. Následně bylo zjištěno, že dotyčný je hledanou osobou. Muži zákona ho tedy zatkli a na základě rozhodnutí soudce ho převezli do věznice k výkonu trestu odnětí svobody za předchozí trestnou činnost.

Vyšetřovatel pak zahájil trestní stíhání obviněného pro trestný čin krádeže. Vzhledem k předchozímu odsouzení pro podobné jednání se tak jeho pobyt za mřížemi může prodloužit o další tři roky. (mg)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru