Jirkov zřídí dětskou skupinu pro zaměstnance IZS a marketů na území města
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Město ve spolupráci s Mateřskou školou Jirkov zřídí od 23. března dětskou skupinu, která bude určena pro děti (od 3 do 10 let) zaměstnanců zdejšího městského ústavu sociálních služeb, jirkovské Policie ČR, Městské policie Jirkov, městského úřadu, Polikliniky Jirkov a pracovníky jirkovských prodejen Penny a Tesco.

Skupina bude fungovat denně od 6:00 do 16:00 hodin do odvolání na adrese Mateřské školy Kaštánek, ul. Smetanovy sady 1558. V týdnu od 23. do 27. března nebude dětem ve skupině zajišťována strava, pouze nápoje.

"Proto žádáme rodiče, aby si předškoláčci s sebou přinesli svačinku. Podle zájmu o dětskou skupinu by se v následujícím období zajistila strava (přesnídávka, oběd, svačinka) za poplatek - pro děti od 3 do 6 let za 31 Kč, pro děti od 7 do 10 let za 35 Kč. Rodiče při první návštěvě vyplní doklad o bezinfekčnosti (prohlášení zákonných zástupců dítěte) a doloží potvrzení o zaměstnání," stojí na webových stránkách města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru