Kadaň: Noste roušky, na některá místa nebudete bez ochrany úst a nosu vpuštěni
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Město Kadaň apeluje na své občany, aby od středy 18. března 2020 nevycházeli na veřejná místa bez roušek či obdobné ochrany úst a nosu.

Na některá místa už lidé bez ochrany obličeje nebudou vpuštěni:

  • Vstup do areálu nemocnice Kadaň pro pacienty, zaměstnance a všechny ostatní bude povolen pouze s rouškou.
  • Podobně se již nedostanete do některých lékáren a obchodů.
  • Stále platí hlavní zásada: na veřejná místa chodit jen samostatně a v nejnutnějším případě.

"Důrazně všechny žádáme, aby pomohli starším občanům s osvětou. Jsou nejohroženější vrstvou našich spoluobčanů a stále jich velké množství na veřejnosti chodí bez roušek. Ty mohou být vyrobeny doma či nahrazeny šátkem či šálou. V Kadani jsou i dobrovolníci, kteří časem dokážou vyrobit roušku pro všechny. Předávejte kontakty, zapojte se sami. A když uvidíte někoho bez roušky, neváhejte mu doporučit, kde ji může sehnat či si ji vyrobit," vyzývá město občany na svém Facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru