Šijete roušky? Pomozte! Ochranné pomůcky chybí v domově pro seniory i nemocnici
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Pro zajištění chodu Městského ústavu sociálních služeb Klášterec nad Ohří a Nemocnice Kadaň vyzývá město Klášterec nad Ohří o okamžitou pomoc s dobrovolným šitím domácky vyrobených ochranných roušek.

Rouška by měla splňovat následující na fotografii níže. "Vytvořenou roušku, prosím, odevzdejte na městskou policii v Klášterci nad Ohří, která dále předá do domova seniorů a do Nemocnice Kadaň. Koordinátorem svozu roušek je Městské policie Klášterec nad Ohří na telefonním čísle 606 629 868. Na tomto telefonním čísle je možné i dohodnout vyzvednutí roušek u vás doma. Za pomoc předem děkujeme," stojí ve výzvě na webových stránkách města.

Dále město připomíná, že senioři a handicapovaní, kteří nemají možnost podpory rodiny a potřebují vyřídit nákup případně nemají roušky, mohou kontaktovat odbor sociálních věcí každý všední den od 7 do 17 hodin na těchto telefonních číslech: 724039363, 603222094, 739605448, 739605449, 607807914.


2403sitirousek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru