MHD zdarma v Chomutově a Jirkově končí, nástup bude znovu možný jen předními dveřmi. Odkdy?
Toto opatření ve většině autobusů po celém Česku se pomalu ale jistě stává minulostí. Ilustrační foto, zdroj: DP města Děčína
Chomutov

Chomutov – Po měsíci omezeného režimu fungování městské hromadné dopravy ve středu krizový štáb města Chomutova rozhodl o navrácení standardního režimu městské hromadné dopravy. Nástup do vozů MHD tak bude od pondělí 20. dubna možný pouze předními dveřmi. S tím souvisí také znovu platný ceník jízdného ve vozech městské hromadné dopravy.

Chomutov tak následuje Ústecký kraj, který se k původnímu režimu již vrátil. „Vzhledem k rozvolňování opatření, které vláda včera oznámila a k faktu, že řidiči Dopravního podniku měst Chomutova Jirkova jsou již dostatečně vybaveni ochrannými pomůckami, jsme mohli svolit k navrácení režimu, který v městské hromadné dopravě fungoval před zavedenými opatřeními,“ vysvětlit primátor města Chomutova Marek Hrabáč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru