Incident v Zahradní ulici: Agresivní opilec si odmítal nasadit roušku, skončil v poutech
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V ulici Zahradní strážníci chomutovské městské policie upozornili muže, že by měl mít v době vyhlášení Nouzového stavu nasazenu roušku nebo jinou ochrannou textilii, ale ten jim odpověděl, že neví, kde ji má.

Hlídka mu tedy nabídla novou, ten ale odmítl spolupracovat a roušku si nechtěl nasadit. Byl tedy vyzván k prokázání totožnosti, na což nereagoval a po opakovaných výzvách a po vyřčené výstraze bylo užito donucovacích prostředků. Kvůli jeho agresivnímu chování mu byla nasazena pouta.

Následně byl převezen k ošetření, jelikož si stěžoval na bolest v obličejové části, ovšem ani obyčejný převoz se neobešel bez jeho vulgarit a slovního napadání. Poté ho strážníci předvedli na Policii ČR. Po provedení orientační dechové zkoušky na alkohol mu bylo zjištěno 1,70 promile, která ho přivedla k pořádným obtížím – a to k podezření hned z několika přestupků, které budou postoupeny k řešení příslušnému správnímu orgánu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru